Keresés
Close this search box.

Program


Tavaszi alkotónap -Levendula játszóház

Tavaszi alkotónap -Levendula játszóház

Amikor nyiladoznak a virágok, és rügyezni kezdenek a fák ágai, s finom illat járja át a természetet, lehet már sejteni, hogy közeleg a tavasz.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 1. vasárnap, 10:00

Gyerekek, gyertek el hozzánk, hogy elkészítsétek tavaszváró alkotásaitokat. Erdei tavasztündéreket természetes anyagokból; szalvétatechnikával tavaszi hangulatú gipszképeket; faliképnek valót: festéssel, szalvétázással, díszítéssel; tavaszi asztali díszeket, lakásdíszeket hóvirággal, mohával, csigaházzal, faszeletekre tavaszi barkák és hóvirágok festését; valamint készíthettek tavaszi virágokat természetes anyagok (fa, termés, csuhé, rafia) felhasználásával.

Ajánlatunk


Az élő zene varázsa és a körtáncok sokszínűsége, minden korosztály számára nagyszerű szórakozást nyújt. A program egy órás tánctanítással indul, amit közel 3 órás élő zenés táncház követ.

Zenés felolvasószínház gyerekeknek, és gyermeklelkű felnőtteknek. Az előadás kifejezetten az eredeti szövegre és az eredeti rajzokra épülő egyedi hangulatvilágú, kétszemélyes zenés meseszínház.

Az Óbudai Kutyás Egyesület szerevésében két előadást hallgathatunk meg. Angyal Zsolt: Viselkedési problémák kialakulása és kezelése Fániel Díaz Fernandez: Kutyafajták és alapösztöneik Házigazda: Gáspár Zsófi

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!