Program


Loveshake - Az élet összeráz

Loveshake - Az élet összeráz

Színházi duett - Rezes Judit és Szabó Győző párkapcsolatának igaz története alapján, a DELTA produkció előadásában.
"Ha az igazat mondod, nem kell emlékezned semmire." (Mark Twain)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 11. szombat, 19:00

A formabontó darab egy párkapcsolati történet, amelyben Rezes Judit és Szabó Győző népszerű dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be kapcsolatuk ívét, annak csodáit és nehézségeit saját történetek, megélt, igazi állomások alapján. Az előadás személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél nekünk róluk, magunkról. Szórakoztató, ironikus és gyakran fájdalmas helyzeteket megmutató játék, amelynek történetei egyediek, mégis mindenki számára ismerősek. Valóság és fikció keserédes keveréke, egyszerre vicces és szívszorító előadás a közismert színész páros által megálmodva.

Nő: Rezes Judit
Férfi: Szabó Győző

Dramaturg: Enyedi Éva, dalszöveg: Máthé Zsolt, zenei vezető: Wagner-Puskás Péter, koreográfus: Kurucz Sándor, Lehoczky György
A zenekar: Wagner-Puskás Péter, Urbán Marcell, Kovács Norbert, Miskolczi Márk
Producer: Kövesd Zsuzsa és Gerlóczi Judit (Delta Produkció), Rezes Judit, Szabó Győző
Koprodukciós partner: FÜGE Produkció

Műsoridő: 80 perc szünet nélkül

Ajánlatunk


Húsvéti népi játszóházzal várunk benneteket: lesz tojásberzselés, – melyhez gyermekenként egy tojást tudunk biztosítani – és hozzá díszes tojástartót készítünk.

A Nefelejcs Bábszínház előadásában. Boribon szeretné, ha Annipanni mesélne neki új mesekönyvéből, de Annipanni nem ér rá. Ráadásul még alma sincsen otthon, amiből finom almáspitét lehetne sütni, így Boribon almáért indul kis piros autójával.

Táncmese a VSG Táncszínház előadásában. Egy kíváncsi kislány elindul megismerni a világot. A sok izgalmas kaland során megannyi különös lényt megismer.  Gyertek és járjatok végig ezt a kalandos utat, ismerjétek meg velünk Pöttöm Panna varázslatos világát!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!