Keresés
Close this search box.

Program


Hogyan készíts képregényt?

Hogyan készíts képregényt?

Hegedűs Márton képregénykészítő, grafikus, animációs rendező 3 alkalmas előadása a képregényről.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 1. vasárnap, 15:00

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők minél jobban megismerjék a képregény sokszínű és izgalmas műfaját. A legalapvetőbb képregényes ismeretekkel kezdünk. Hogyan kell képregényben elmesélni egy történetet, milyen dramaturgiát, képbeállításokat és oldalszerkezeteket használjunk? Kik a legnevesebb képregényes alkotók, milyen irányzatok vannak, hogyan fejlődött a képregény és a szuperhősök kultusza? Bemutatunk irodalmi, történelmi, noir, manga és fantasy képregényeket is, és ismertetjük ezek egyedi karakterjegyeit. A hazai képregény legendás alkotóit is megismerhetjük.

Az előadások végén különböző képregénnyel kapcsolatos gyakorlati foglalkozások lesznek. Aki akarja, az előadás-sorozat végére akár saját rövid képregényét is elkészítheti az előadó segítségével!

Részvételi tudnivalók: A tanfolyam alkalmai egymásra épülnek, ezért aki saját képregényt szeretne készíteni, annak javasoljuk, hogy a kurzus mindhárom alkalmán vegyen részt.

A tanfolyamon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, február 28-ig a hegedus.fanni@kulturkozpont.hu e-mail címen. A maximális létszám 20 fő.

Ajánlatunk


Foglalkozásainkon találkozik a zene, a játék, a tánc és a mese – minden olyan tevékenység, amelyben kreatív alkotóként, szabadon lehetünk jelen.

Zenés felolvasószínház gyerekeknek, és gyermeklelkű felnőtteknek. Az előadás kifejezetten az eredeti szövegre és az eredeti rajzokra épülő egyedi hangulatvilágú, kétszemélyes zenés meseszínház.

„A tangó nem olyan, mint az élet, a tangó maga az élet.”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!