Keresés
Close this search box.

Program


BonBon Matiné: Bethlehem

BonBon Matiné: Bethlehem

BonBon Matiné: Betlehem
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 1. szombat, 16:00

A BonBon Árnyékszínház különleges karácsonyi előadását, amely a betlehemi történetet meséli el mai, modern nyelven, egyaránt élvezik gyerekek és felnőttek. Az előadás három szálon fut: bemutatja Mária és József, a fiatal pár szenvedéseit, a három bölcs tisztelgő útját és Heródes őrületes féltékenységét a prófétai „másik királlyal” szemben. Az előadás célja, hogy az ismert történetet hiteles módon mesélje el a gyerekeknek, ami talán számukra már nem is annyira ismert. Mindezt a darabhoz komponált szimfonikus hangzású zenével és egy egyszerű, de csodálatos látványvilággal, ahol egy modern betlehemes keretein belül a színészi játékon túl fény- és árnyjátékkal beszélik el a szereplők ezt a gyönyörű történetet.

Az előadást hatéves kortól ajánljuk.
Szereplők: Kelenhegyi Olga Sára, Jeges Krisztián, Kalmár Ákos, Molnár György, Pásztor Tibor,
közreműködő mesélő: Papp János
Író és rendező: Tarr Ferenc
Jegyár: 1000 Ft

Ajánlatunk


Az Óbudai Kutyás Egyesület szerevésében két előadást hallgathatunk meg. Angyal Zsolt: Viselkedési problémák kialakulása és kezelése Fániel Díaz Fernandez: Kutyafajták és alapösztöneik Házigazda: Gáspár Zsófi

Foglalkozásainkon találkozik a zene, a játék, a tánc és a mese – minden olyan tevékenység, amelyben kreatív alkotóként, szabadon lehetünk jelen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!