Keresés
Close this search box.

Program


Békási Kertmozi: Csillag születik

Békási Kertmozi: Csillag születik

Jackson Maine valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel, akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 22. szerda, 20:30

Csillag születik
(amerikai zenés film, filmdráma, 135 perc, 2018)

A showbusiness kegyetlen és kiszámíthatatlan, de mennie kell. Jackson Maine valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel, akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól, mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé.

Rossz idő esetén esőnap másnap csütörtök.
30 perc vetítés után a rendezvény megtartottnak minősül.

Ajánlatunk


Számos műhelyfoglalkozás keretében avatott mesterektől sajátíthatjuk el a gyapjúfeldolgozás folyamatait (gyapjútisztítás, kártolás, farkasolás, fonás gyalogorsón és rokkán, nemezelés, szövés, varrás...).

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!