Keresés
Close this search box.

Program


A rendíthetetlen ólomkatona

A rendíthetetlen ólomkatona

A szuronyos puskát tartó fess és bátor ólomkatona a fiúknak, a valódi tüllruhás balerina pedig a kisleány nézőknek okozhat örömet. A mű különlegessége, hogy az előadás egyfajta összművészeti bemutató is, hiszen a klasszikus zenei aláfestéssel futó látványos táncjelenetek mellett néhány esetben bábjáték segítségével mesélik el főhős kalandos utazását.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 10. vasárnap, 11:00

A rendíthetetlen ólomkatona 

Zenés mesejáték egy felvonásban a VSG Táncszínház előadásában.

A szuronyos puskát tartó fess és bátor ólomkatona a fiúknak, a valódi tüllruhás balerina pedig a kisleány nézőknek okozhat örömet. A mű különlegessége, hogy az előadás egyfajta összművészeti bemutató is, hiszen a klasszikus zenei aláfestéssel futó látványos táncjelenetek mellett néhány esetben bábjáték segítségével mesélik el főhős kalandos utazását. Az előadás örök érvényű üzenete pedig nem más, minthogy a hősiesség és az egymás iránti bátor kiállás tűzön vízen keresztül is győzhet a gonosz felett.

Ólomkatona: Kiss Zoltán, Balerina és házvezetőnő: Vincze Renáta, Mesélő és "ördögfiók": Vass Sándor Gergely, Kisfiú és patkány: Molnár Luca Csenge , Mesélő hangja: Miskovics Róbert (Madách Színház) 

Rendező-koreográfus: Vass Sándor Gergely

Műsoridő: 51 perc. Óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk. 

 

Ajánlatunk


Gasztro-irodalmi előadás.

Foglalkozásainkon találkozik a zene, a játék, a tánc és a mese – minden olyan tevékenység, amelyben kreatív alkotóként, szabadon lehetünk jelen.

Új sorozatunkban könnyen felismerhető és termeszthető, gyakori és közkedvelt gyógynövényeket fogunk bemutatni, melyek jól használhatóak a házipatikában és a konyhában is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!